Журавы

У блакiтным небе журавы,
Сваю Радзiму пакiдаюць
I сiлуэты iх растануць
За хваляй восеньскiх аблок.

Дзiулюсь на гэту прыгажосць
I на слыху iх крык жаллiвы,
Каб толькi iм хапiла сiлы
Да месц паудневых даляцець.

Яны развiтваюцца з табой,
Краiна рэчак I азер,
Нясе iх шлях у далекi бор,
Дзе цiшыня, I супакой.


Рецензии