Калинонька

  Росте рясна калинонька,співае солов'ями.
 І вітоньки схиляються над тихими водами.

 Свіжа ягода калини-налита росою,
 А кетяги квітчають стан дівчини молодої.

 "При долині" над степами
 Тихо пісня лине,
 Про дівчину молодую -нашу Україну.



 


Рецензии