Мама

Слово Мама, найперше, найтепліше,
Для кожної людини головне,
В світі милозвучне і найрідніше,
Вона життя на землю надає.

Вона одна, її не замінити,
Буває строга й голосна,
Та з нас вона людей хоче зробити,
Ніколи мама, не причинить зла!

Для нас найкращий погляд мамин,
Він завжди вкаже вірний шлях,
Буде поряд, мама, за будь-яких обставин,
Та лиш відкрийтесь мамі в почуттях!

І теплі й ніжні її руки,
Зробили для нас так багато.
Терпить мама дні розлуки,
Для неї наша зустріч, справжнє свято!

Добра, лагідна і ніжна,
Сильна, але водночас і слабка,
Усмішка, матусі дивовижна,
Зробить із дитини - юнака.

Пробач, за все, що я погане скоїв,
За те, що я сказав, і інколи збрехав,
За те, що я задарма непокоїв,
За ночі, які від тебе я забрав.


Рецензии