Якщо залишишься

В коліна падаю тобі,
Молю - мене ти не губи,
Без тебе дихати не зможу,
Без тебе темнота , повір;
Для мене ти зіниця ока,
Ти мій таємний поводир;
Життя без тебе одиноке,
Мою ти душу не губи,
Один - назавжди, як ніколи,
Тобі в коханні присягаю,
Навірність в болях і печалях  ,
Нашу любов розділим ми,
Що хочеш у житті здолаю,
Для тебе зіроньку дістану,
Якщо залишишься моїм...


Рецензии