У тебе в палкому полони

У тебе в палкому полоні
Цієї чарівної ночі.
Цілую рідні долоні...
Все буде, як ти хочеш.

Із правом надії
На безмежну любов
Увійду в твої мрії
І наснюсь тобі знов.

І ти будеш чекати
Теплих цих вечорів,
Мене будеш шукати
Серед бажаних снів.

Приспів:
Я тебе зачарую,
Щоб ти був тільки мій.
Я тебе зацілую...
Ти про мене лиш мрій.
(30.09.15.)


Рецензии