Новий р! к без сн! гу...

Новий рік без снігу... і олені
Знов збирають яблука в саду.
Я й собі - збираю повні жмені,
Наче щастя похапцем краду!..

Хоч таке не раз уже бувало,
І про це написані вірші...
Де я тільки щастя не шукала! -
А воно живе в моїй душі!

І завжди, у будь яку погоду,
Я свій настрій створюю сама!
Кожен день прийму, як нагороду,
Незалежно - літо чи зима!..

Новий рік без снігу... а олені
Це моя уява й щирий сміх!..
Жовті, сині, срібні і зелені -
Принесуть до свята білий сніг!


Рецензии