Щедрiвки вiд У. Лесi

День знову, день!
Кошик зорі!
Весні пісень,-
О цій порі!
Будем сплітать,
Будем літать
Там у горі, -
нам невми-рать!
---

Високе -до -
відверне від гни-до...
Прощай земле бо
душить пуповиння
і це ніяк не зради шумовиння,-
душа по вінця - має сенс обох.

Світлини віршів, -ре-
чі,- що  в собі,
окрім естетики,
що поважають сноби,-
реформ корості
переб'ють суглоби,-
субліматизм на часі,- на меті!               


Рецензии