Як давно...

- Як давно тебе, мила, не бачив!
Замели нашу юність сніги...
Знову серце забилось гаряче!
Шквал емоцій, аж рве береги!..

- Ой, давненько мене ти не бачив!..
Вже і чуб, наче сніг, забілів...
Де ти був стільки років, козаче?
А не бачив?.. - мабуть, не хотів...

Випадково сьогодні зустрілись,
Наче вигнулась доля в дугу!..
Знов любов, мов троянда розкрилась!...
Та й... замерзла на  білім снігу...


Рецензии