Вiрш Тaмaри Гoрiхa Зерня Я чищy aвтoмaт

У зв'язку із припиненням роботи над проектом "Повертайся живим" і формальним його закриттям, дякуємо усім Авторам, які увійшли до нього, а особливо пані Тамарі Горіха Зерня, вірш якої перебував на цій сторінці.
Оскільки проек закрито, уся інформація про нього видалена із мережі. Кеш з нею автоматично повинен очиститись впродовж 180 днів.
Вірш пані Тамарі Горіха Зерня, який ми використали без її письмової чи усної згоди у цьому проекті, і якому ми дали назву "Я чищy aвтoмaт", також видалений із усіх інтернет ресурсів, за винятком "хмарного сервера" УкрЦентр, до керування яким тимчасово немає доступу.
Просимо у пані Тамари Горіха Зерня щире вибачення за це прикре непорозуміння, та бажаємо плідних творчих звершень.


Рецензии
Примерно так.

Емельянов-Философов   26.07.2021 07:03     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.