не на продаж

Кохаю теплі ночі і не даром
Подобаюсь невпевненним думкам
Гризуть  страшним мене вони ударом
Та душу я за гроші не продам

Думками всі приречені на дійства
Добром вони, чи злі вони були
Не так важливо що і як в злодійстві
Вбивали чи народжували сни

А ночі я кохаю навіть в грудні
Я марив, чи реально бачив їх
Все  фарбою заляпали паскудні
Продати душу все таки це гріх


Рецензии