Пливи проти теч, розбий ц клят стереотипи...

Пливи проти течії, розбий ці кляті стереотипи.
Коли стоїш над прірвою -
хочеться вірить бодай у щось.
Усі хочуть жити, не розуміючи що вони є лише прототипи.

Усім треба вірити.
Бодай у когось.


Рецензии