ш к чадан

Кўнглим ;олди Ўш кўчадан, Ўш кўчадан,
Ёрсиз ;олган бўш кўчадан, бўш кўчадан.
Юрагимнинг кийигини ;иммат сотган.
Юрак-ба;ри тош кўчадан, тош кўчадан.

Кимлар тўйди, ким тўймади кўча ошга,
Ташнамиди ма;алламиз шунча ошга?
Ёр-ёр айтиб олиб кетди ;алам ;ошни,
Си;май ;олдим тор кўчага, тор кўчага.

Тийилмади ёш кўчада, ёш кўчада,
Беролмасдан дош кўчада, дош кўчада.
Кўнглим ;олди, кўнглим ;олди мош кўчадан,
Етолмасдан суйган ёрга, етолмасдан...

Ойлар ўтди, йиллар ўтди Ўш кўчага,
Олиб келдик бир санамни бўш кўчага.
Ёрим ;аро ;оши-кўзи сузук экан,
Му;аббатим ортди ;айта тош кўчага.

Омон бўлсин Ўш кўчаси Ўш кўчаси,
;из узатиб, келин олган хуш кечаси.
Барчангизга бахт тилайман, тахт тилайман,
Дош;озонда пишиб турсин ош, кўчаси.


Рецензии