Ну хIуни иргIяхъири

УркIи гьаргбарес иле,
Ну вакIира хIа мякьла…
Нуни балхIабалуле,
ЦархIил левни уркIила.

Припев
Ну, ну, ну, ну, ну,
Ну хIуни иргIяхъири…
Вай – аман, вай, вай – аман
Малера ну, ну, ну,
Ну хIуни цес иргIяхъири?
Бура гьанна, бура гьанна,
Тилади цаби…

ГIямрура аркьуледар,
ХIяндешра леркьуледар…
ХIу дигахъуй эш уркIи,
Гьанна бигуле буар.


Рецензии