Сбъдната мечта, Генка Богданова

Навярно аз на сън съм те сънувала
в друг  живот, отминал безвъзвратно.
В лунни нощи тебе съм бленувала,
обричала съм се на теб стократно.

Навярно беше   среща съдбоносна,
с една жадувана, несбъдната  мечта,
но нежният поглед с ласка   ме докосна
и в моето сърце  пробуди любовта.

Разбрах,  разбрах, че тебе съм очаквала -
едничкия любим за мене на света.
Защо ли самотата съм оплаквала,
сега празнувам с тебе сбъдната мечта


Рецензии