Залишиться жаль...

В одну мить зупиниться час,
Саме в ту,яку ти не чекав,
Озирнешся,а весь світ погас,
Таким ти його ще не знав.

Наче тіні блукають повсюди,
Бачиш тих же сумних людей,
Наче тут повинні і бути
Та не тут вони і не там.

День,що осяяний світлом,
Не погасне,здається,на вік
Та тепер нам все не забути
Зникне спокій, залишиться жаль...


Рецензии