Тиша

Загадкова тиша окутала весь світ,
Зупинився час,заглохло все навколо,
Загадкова тиша проникла в душі всіх,
Планета зупинилась, тільки сонце описує коло.

Не почути рик моторів,
І шелеста листви.
Не почути хвиль у морі,
І вечірньої грози.

Все просто зупинилось,
Як і зупинився час,
Мабуть кожному це снилось
Коли тиша захоплювала нас.

Не потрібно більше лякатись
Постійної боротьби,
Не потрібно більше ховатись
Від сімих себе,від своєї душі.

Прими все як потрібне,
Навчися слухати тишину,
І все прийде  до тебе,
Впусти ії у душу свою.


Рецензии