Намалюю щастя

   Намалюю  щастя.
   
Намалюю  червоним  щастя,
Рожевим  вишию  ласку,
Любов  буде  яркої  масті,
Сама  повірю  в  цю  казку.

Веселкою  в  небі  ніжність,
Закоханість  розовим  маком,
Ромашками  в  полі  вірність,
Радість –   малини   смаку.

Весняної  зелені  будуть  надії
І  ти  в  них - сонечком  в  небі ,
Не  заляпай  мені  чорним  мрії,
Дай  мені  повірити  в  себе…


Автор: Н.П.Рубан.


Рецензии