Тут

Дарма я довго так старався,
Мій світ відкрився в мому сні
Я думав що я закохався,
А присягнувся не тобі

Я мабуть рано помилився
Звернув в дорогу,та не в ту
Взамін лише в душі забився,
І більш сюди я не прийду

На мому камені все просто
Слова блищать немов кришталь
Це-мій початок,це-мій простір
І тут написано "бувай"

Я повернуся теплим літом
Наступним,але вже не цим
Тоді для тебе буду "світом"
А ти будеш мені "нічим".


Рецензии