Стан славов

Станіславов
Я пою оду тобі
Твоїй людності
Життєрадісній і автентичній
Твоїм низьким цінам на житло
У порівнянні з зросійченим Кмєвом
Твоїй бруківці
Що спадком Франца Йосипа
Вірменському монастирю
Старій ратуші з прапором
Твоєму центру допомоги учасникам АТО
Твоїм красивим дівчатам
Доречі читав статтю
Про народ Бербер
На півночі Африки
Ті самі вишиванки
Ті самі вбрання
Ті самі кольори прапору
Та сама самволика
Трипілля та глаголиці
Це і є та сама людність
Яку римські та грецькі
Історіографи звали вандалами
Які заселили північ Африки
В античні часи
Та мали там свою державу
Це ті сами скири, бойки, лемки
Готи, скіти
Я чув пісні берберів народні
Прадавня історія
Прадавній дух
Його не стерли жернова імперій
Хоча крани Австро-Угорщини
Ще живі на деяких полустанках
Як казав Андрухович
Хай йому герць
Панк йому грець
Як казав Тагаєв
Это чисто в натуре всё. 


Рецензии
слушал кармен сюиту номер 1 шедрина?

Васята   13.01.2016 07:14     Заявить о нарушении
Та не. Просто выпил хорошего французкаго вина и закусил коньяком. Поймал приход и умилился.

Самарканд   20.01.2016 16:09   Заявить о нарушении