***

Він не твій...
Шепотів в різнотравах вітер.
Він не твій...
В такт гойдалась над нами гілка.
Він не твій...
Шелестіло колоссям жито.
Ти не мій?
Щем у сердці...  так боляче й гірко.

Звав мене ти
У осінь золоту і багряну,
Звав мене ти
В літо спрагле, гаряче та ніжне.
Звав мене ти
У весну п`янку і духмяну,
Лиш не звав ти
Мене в зиму білу та сніжну.

Більш не будеш
Слів ласкавих мені шепотіти,
Більш не будеш
Торкатися ніжно хвилі волосся.
Більш не будеш
Стрічати й лукаво радіти -
Ти - не мій...!
В тебе я не єдина, що було - все здалося.

 


Рецензии