Дозволя себе драять

Дуже б мені хотілось,
Щоб Ісус знову на землю зійшов,
Щоб наяву, а не приснилось,
Щоб від пітьми весь народ відійшов.

Щоб душі до Бога відкрились,
І суть життя всі зрозуміли,
Щоб відразу всі помирились
І тільки творити добро хотіли.

Що посієш – то і пожнеш.
А ми ніяк не зрозуміємо,
Що ніколи добро не збереш,
Якщо весь час сатаніємо.

Безжалісно братів убиваємо,
Самі не знаємо навіщо,
Олігархам кишені золотом набиваємо,
А їм з нашої дурості смішно.

Взятись би за олігархів
Та добре їх потрусити,
Щоб в них поменшало статків,
Досить їх хамство терпіти.

Більшість думає як би наїстись
Або хоча б накормити дітей,
Не перестає Богу молитись,
Щоб влада перестала вважати їх за свиней.

Прийде Ісус і силу покаже,
Бо тільки вона варта чогось.
Хамство у влади відразу на дно ляже,
І владі служити б народу прийшлось.
 
Невже у народу немає сили,
Що надіється на благодать?
Мабуть, мало його ще топтали і били
Що дозволяє себе ще драять.
                01.03.15.


Рецензии