Повставали люди на колiна

Повставали люди на коліна,
Зустрічають воїна з війни,
Зустрічаєм ми героя - сина,
У хустині чорної смоли.
 
Він віддав життя своє за волю,
України неньки береги,
Але кинув материнську долю,
У обійма горя і біди.
 
Що війна принесла нам на землю?
Морок, біль, річками кров,
І забрала в матері дитину,
Що ростила в серці лиш любов.
 
Господи, помилуй землю грішну!
Відбери у звіра розум той,
Що забрали материнську пісню,
І забрали синову любов.
(С)Надін Буре


Рецензии