Життя кличе

Життя в невідоме кличе,
До радикальних перемін
З надією піднятись вище
Й зробити щастю уклін.

За все потрібно платити,
Зрозумів цей залізний закон,
Щоб пройти, потрібно терпіти,
Всі незгоди сприймати як сон.

А життя надзвичайно коротке,
Й до мрії дістатись не зміг.
Майже все було несолодке,
Зате душу на сьогодні зберіг.
 
А душа інше трактує:
Недаремно по світу плутав,
Продовжується рід, вирує.
О. про це ж я і мріяв, нарешті згадав.
                05.02.15.


Рецензии