Будем жити над ю!

Іще воля є та сила,є краса,нівроку
Будем жити надією до Нового року
Цей зустріли в Дрогобичі,весело та гарно
Хай у кожного в душі тай не буде хмарно

Нехай мальви та троянди цвітуть біля хати
Кохаються молодіі,та не плаче мати
Діти хай ростуть тепер в вілній Украіні
Будуть жити украінці у одній Родині

Є ще сила,є ще воля,єКраса,нівроку
Будем жити Надією,до Нового року!
31.12.2014р.


Рецензии