Природа

Природа сміється
Рясними дощами
Як спека припреться
Розправиться з нами.

Бо сонце далеке
Природу не слуха,
Дочка її спека -
Смертельна посуха.

Тож сонце що хоче
З природою робить,
Теплом полоскоче,
Зелене хай родить.
               
А то як ужарить,
Зелене вмирає,
Живе усе спалить
Жалю бо немає.

Та дощ поспішає,
З відра мов би ллється
Й посуха зникає,
Природа сміється.

Природи ми діти,
Турботлива мати,
Тож будем радіти,
Їй славу співати.
22.12.15.               
 


Рецензии