***

Десята година, чекати тебе ввійшло у звичку.
Сама не зрозуміла, як опинилась на гачку.

Сніжна королева, котрій вже боялись дивитись в очі.
Пам'ятає тебе, та не може спати щоночі.

Клятий ти псих, навіщо я тебе зустріла!
Так би як найдовше у темряві бродила.

Не знаю чи краще, бути у думках з тобою.
Бо коли ти далеко, я наповнена журбою.


Рецензии