Хмiльний свiт кохання

Хмільний світ,
що ти від мене дурний хочеш?
Ти мені просто увесь час
голівоньку морочиш.
Не знаю як далі буду,
та чи вистачить залишитись собою сил.
Я так за тобою сумую знаєш,
що ламаюсь від протягу крил.

Що ти мені подарував,
у минулому житті.
Не давши змогу сказати "Прощавай"
нашому дивному почутті.
Теперь тільки сни
залишаються на віру.
А я так хочу подарувати тобі
знову посмішку щиру.

Обійми, які в нас
якнайкраще виходять.
Та з розуму увесь час
мене бідолашну зводять.
Не хочу навіть думати про те,
що ніколи не будеш мій.
Прошу тебе що сили,
ти мрій, ти тільки про мене мрій.

Це надасть мені більше зірок,
в моє бідолашне серце.
І може колись, ми ще зіграємо з тобою
у кохання в нашій фортеці.
Прошу не дай мені хоч в тобі помилитись,
та у вічному танці почуття злитись.
p.s.
Паралельні світи  нашi, коли-небудь стрінуться,
і байдуже на все, бо навіть хмари обіймуться.
 


Рецензии