Я розмовляла з сонечком у ранцi

Я розмовляла з сонечком у ранцi,
Тай пригортала ручоньки до серця,
Питала його на свiтанцi,
Чи то твоэ ось зараз б'эться?

Чи б'эться серденько твоэ,
Бажаючи прийти до мене?
Вiддам тобi усе своэ,
Замлiло майже все у мене.

Замлiло вiдповiдь чекавши,
Але мовчало сонечко у небi,
I очi плакали бажавши,
Тебе побачити бiля себе.

Я розмовляла ще з туманом,
Тай як тополя похилилась,
Не загублю тебе обманом,
За тебе Богу помолилась.


Рецензии