Щоб нiхто не знав

Щоб нiхто не знав,
Не бачив моэй долi,
Сльозоньки сховаю,
Далеченько в полi.

Не защо лаються,
На мене злиi люди,
Нагоняя бiльш, та бiльш,
Горю тай смути.

Але я посмiхнуся,
Пiсню заспiваю,
Богу помолюся,
Сонечко погукаю.

-Вийди, вийди сонечко,
Зiгрiй моi бажання,
Бог даруэ нову долю,
Зустрiну я кохання.


Рецензии