Я божеволiю до тебе

Пробач менi моэ кохання,
Я божеволiю до тебе,
 I э у мене одне прохання,
Дитину дай менi вiд себе.

Ii сповию, пригорну,
Тай колискову заспiваю,
I iм'ячком твоiм назву,
Твоiй любовью привiтаю.

Тай в неi бачиму тебе,
Вiддавши на завжди себе.


Рецензии