Ти э найкращiй у свiтi чоловiк

Ти э найкращiй у свiтi чоловiк,
Господар серця та життя мого,
Я вiддаю тобi свiй вiк,
А ти вiддай частиночку свого.

Нехай живе твоя частиночка в менi,
Радiтиму йому я кожной миттi,
Тай посмiхаэться казкам у снi,
Адже дiти э життя найкращi квiти.

Я э щасливiйша з жiнок,
Тому що покохала лише тебе,
Тай буду народжать твоiх дiток,
Вiддавши iм частиночку вiд себе.


Рецензии