Ти менi розбив серце

Ти менi розбив серце,
Одним поглядом, рухом,
Тай не бачу вже сонця,
За тобою сумую.

Умиваю сльозою,
Дрiбною, дiвочою,
Коли будеш зi мною?
Тебе бачу во очiю.

Ти мiй маковий цвiте,
Лети пташко до мене,
Серце без тебе гине,
Пригорни ж бо до себе.


Рецензии