Я вже не плачу, не смiюсь

Я вже не плачу, не смiюсь,
Без тебе в свiтi волочусь,
Гукаю тай шукаю знов,
Деж бо сховалося любов?

I серце спить а я сумую,
Тай не бажаю я дармую,
Злату, бо срiбну ту любов,
Тебе гукаю знов тай знов.

Чи доживаю, чи живу,
Навiщо я про це кажу?
Де ж бо сховалося любов?
Тебе шукаю знов тай знов.


Рецензии