Шукаю

Гаснуть очi молодi,
Бо бачити тебе бажають,
Де ти блукаэш? Сповiси,
Вони тебе, тебе шукають.

Давно вже сплять усi, не знаю,
Куди пiйти, знайти тебе,
I знов до тебе я гукаю,
Тай чую в тишi лише себе.

Минають ночi, гасне свiт,
 I я лягаю у сомотi,
Твiй не знайшла у свiтi слiд,
День знову проведу в турботi.

Знов нiч прийде, пiду шукати,
По свiту за тобой блукати.


Рецензии