Бо ти одна

Так хочеться почути ніжний сміх,
У відповідь душею посміхнутись
І серцем серця твого доторкнутись,
А не лише устами уст твоїх.

Щоб ніжно душу пестити твою,
Щоб на очах твоїх бриніли роси
І волошки вплітати в твої коси,
І чути ніжне: "Я тебе люблю".

Так хочеться... Та знаю, не вернути,
То хоч би раз ще голос твій почути,
В бездонні очі раз ще заглянути,
А потім... Ні, не зможу позабути!

Бо ти одна, на світі ти одна,
Ти мою душу випила до дна...
То ж не проси минуле все забути,
Дай лиш до серця ніжно пригорнути.

                21 грудня 2015.


Рецензии