до кого ти?

До кого твоi руки приросли,
До кого серцем ти палаэш?
До кого твоi ноги занесли,
Тай кого серед ночi ти кохаэш?

Куди полинув ти, куди подiвся,
Кого ти радуэш, до кого йдеш?
Ти лише для мене народився,
Але з чужих долонiв воду п'эш.

До кого ти перелетiв,?
У гаi пташка не спiваэ,
Чого ти у життi хотiв?
Тай, мабуть, серце навiть це не знаэ.

Кохання, серденько моэ,
Я все пробачу, повернись,
I зрозумiю те що э,
Ти бiля мене зупинись.


Рецензии