будем разом

Будемо разом щебетати,
Тихо розмовляти,
Будем гаэчком гуляти,
Мiцно так кохати.

Ой ви зiроньки- не сяйте,
Прикрийте вiд глазу,
Тай чужого, злого ворога,
Розкрийте вiдразу.

Будемо з милим милуватись,
Нишком обiйнявшись,
Будемо мiцно цiлуватись,
До ранку не розiйнявшись.


Рецензии