не пiзнаэш

Поховають, поховають,
Мене в домовину,
Не пiзнаэш, не пiзнаэш,
За що, любий, гину.

Нi, не лю дрiбнi сльозоньки,
Я тебе кохала,
Але знало, знало серденько,
Серденько усе знало.

Нехай iнша тебе кохаэ,
До себе пригортаэ,
Нехай, любий , твоэ життя,
Злиднiв не знаэ.

Поховають, поховають,
Мене в домовину,
Нехай, нехай нiхто не знаэ,
До кого серцем лину.


Рецензии