холоне серце

Холоне серце, як згадаю,
Без тебе, любий, помираю,
I сльози марнi знову лю,
Тебе одного я люблю.

Нiнакого не вважаю,
Твоэ обличчя пам'ятаю,
Тай голос твiй завжди я чую,
I подих лагiдний вiдчую.

Тепло долонi, серце б'эться,
Ти поряд, знов, якби здаэться,
Навiщо це кажу собi?,
Тебе я бачу  у кожном снi.


Рецензии