за тебе

За тебе Господа молю,
Я дуже, дуже так тебе люблю,
Поважно слухаю, шукаю,
Серед ночi знов згадаю.

На зiроньки я зазерну,
Тай важко, важко подихну,
Менi не треба срiбла, злата,
Нехай ти будеш як оплата.

За тi рока що сумувала,
Я знов тай знов тебе бажала.
Коханий, любий серце э?
Зiгрiй скорiше iм моэ.!


Рецензии