Мамо

Неначе було вчора, пригадаю…
Як дарувала ти любов мені…
Свою як душу ти в мене вкладала…
За все це мамо дякую тобі…

Неначе було вчора, пригадаю…
Співала колискову ти мені…
Як у вісні хрестивши примовляла….
Щоб Бог дав долі кращої мені…

Неначе було вчора, пригадаю…
Натруженії рученьки твої…
Неначе все це було вчора мамо…
Ким став в житті завдячую тобі…

Неначе було вчора, пригадаю…
Побачу мамо очі я твої…
Але ж зі мною тебе нема вже мамо…
Як пережити це скажи мені…

Неначе було вчора, пригадаю…
Всю шану мамо я віддам тобі…
Свою для всіх мам пісню заспіваю…
Жили щоб мами вічно на Землі


Рецензии