Зима...

Напевно, заблудилась десь зима,
Мороз заснув, і сніг не випадає...
Ще настрою святкового нема,
Та рік Старий поволі відступає..

Спливають, мов пісок, останні дні,
Стають минулим - дати і події...
Нова зоря зійде у вишині,
І рік Новий подасть нові надії!


Рецензии