Я знов закохуюсь лишень

Моя загублена частина
Тебе шукала і знайшла
Ти наче тіла мого половина
В мені живе,любов твоя
 
І кожна мить проведена з тобою
Заповнює душевну пустоту
Твій погляд огортає теплотою
Я відчуваю твого серця чистоту

Ти наче ангел,що мене оберігає
Ти світле сонце,яке робить ясним день
Коли твої вуста даруюють ніжний дотик
Я знов закохуюсь лишень

І щоб життя для нас не зготувало
Без тебе його більш не проживу
Я хочу,щоб завжди твоє серце знало
Тебе без тями я люблю.
 


Рецензии