чай з тмином

Ви часом не знаєте взять де терпіння?
Де можна відрити любові коріння?
Як сміх проміняти на ближню сміливість?
Та як повернути всебічну чутливість?
На тих, хто так заздрить не впадуть балкони.
Так важко вдихнути - навколо каньони.
В повітрі запахло коханням солодким
тонким, нелегким, і занадто коротким.
Альбом спільних фото; криваві світанки.
У Львові в кафе різнобарвні фіранки.
Зелені узбіччя - дороги до квітня.
Кленове з дубовим, окручені віття
Світлини де разом дивились у обрій
в цікавості дівчина й хлопець хоробрий.
Приємно відчути природи підтримку
та лагідне дихання в шию узимку.
Солодкий смак чаю в поєднанні з тмином
шампанське солодке з квітковим відтином.
Ялинка в квартирі та ночі не вдома.
Ці дотики в пам'яті більш ніж свідомі.
І досі метелики хочуть назовні,
а я хочу впасти до тої безодні.
Коли навертаються сльози на очі -
я в твоїх обіймах знов тану: щоночі.


Рецензии