Поц луй мене

Я тебе знайду лиш ти поклич.
Прожену біду, торкнусь вустами.
Феєрична ніч не стане снами,
І вогонь кохання буде з нами.
Феєрична ніч, феєрична ніч.

ПР: В цю чудову ніч, в казковий час,
Щастя мимо нас не промайне.
Щоб вогонь кохання не погас,
Поцілуй мене, поцілуй мене в цей казковий час!

Щастя аж за край в обіймах ночі.
Тільки не згасай, благають очі.
Зіллються нехай вуста з вустами,
Запала кохання поміж нами.
тільки не згасай, тільки не згасай!

ПР: В цю чудову ніч в казковий час
Щастя мимо нас не промайне.
Щоб вогонь кохання не погас
Поцілуй мене, поцілуй мене, поцілуй мене...


Рецензии