Минуть роки

Минуть роки, людина зрозуміє
Що все що є, колись мине.
Минуть роки,людина освідоміє
Що ії час непрепинно лине.

Все на світі має час,
Твоє життя безціно,
Цінуй хвилини свого буття,
Бо все коли небудь сплине.

Не марнуй повітря даром,
Роби те що лягає до душі,
Бо настане день і ти станеш туманом,
І лишь твоя зірка спалахне у ночі.

Минуть роки людина зрозуміє
Що час не гра, з якою можно грати
Минуть роки ,людина освідоміє
Що життя потрібно цінувати.


Рецензии