кожен мiсяць

Кожен місяць стабільно лікарняний:
Осінь добре грає на нервах.
А на небі блукають зграї
Чорних воронів безперервно.

Мої думки теж блукають з ними
Поміж хмар біло-сіро-чорних,
А мої очі стали сумними
Без твоїх очей неповторних.

листопад, 2015


Рецензии