Гомонять небеса, гомонять

Гомонять небеса, гомонять.
Не пора. Ще люд віри не йме.
Ще журба і біда не стоять...
Про те доля не всіх омине.

По доріжці зневіра не в час...
Крихти горя,загублена мить.
І лиш пам'ять і людяність в нас,
В нашім серці,в незгоді бринить.

Не буває щоб тут також там.
Хтось осудить: Тобі і мені.
Та вже краще лишився б я сам...
Ні ж би люди що вірять,- в вогні.

Краща міра. Самотність,- ніж вплив.
Ніж невірний для людців наказ.
Краще кілька щасливих хвилин...
Ніж в незлагоді совість,весь час.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии