Котырды буран

Котырды буген буран.
Тотен шул буранга уралып, мэче баласы кебек,
эуэлэнэ эуэлэнэ, ак карга сыланып аунады.
Ис китмичэ котырган буранга.Салкын кондэ кайнар мунча.
Хэлемне генэ ала алмады.Кайнар парланган себерке
сыртымда уйнап йогереп йорде.
Томалаган мич, ачуланып пышылдап - пышылдап
кайнар су сипкэч тынычланды.
Рэхмэтлэр эйтеп,бисмиллалар укып юлга чыктык.
Буран  машина артыннан,  безне куа-куа, котырып шактый эле барды.
Татар радиосыннан янгыраган матур моннарын тыннап
исэн сау ойгэ кайтып життек.
Бураннан бердэ курку юк.


Рецензии