Чаша туману

                (Низка неканонічних танка)

* * *
Я пив цей туман.
Та він занадто п’янкий.
Осад прогірклий
На денці чаші Землі
Білого трунку суму…

* * *
Старий сад. Зима.
Я в’язень очікування –
Коли ж зацвітуть
Дерева мрій моїх
Вишні моєї журби…

* * *
Кожен світ несправжній –
І світ буття нашого,
і світ снів…
Шлях до буття істинного
Годі шукати...

* * *
Всі вершники блукають
Особливо білі
Вони не мають компаса
А зорі затьмарені хмарами…
Стукіт копит.

* * *
Годинник міряє вічність.
Кавалками час спадає
У наш квантований простір.
Ми волоцюги вічні
Годинник як якір спиняє нас…

(Ніби танка. Але зовсім не за правилами. Ну зовсім не канонічно... Даруйте. Світлина автора віршів.)


Рецензии
тумана дымка
печали давней привкус
разлит в пространстве
...
...
...

^@_@^

Никири   26.09.2017 13:06     Заявить о нарушении
Спасибо за интересный отзыв!

Артур Грей Эсквайр   26.09.2017 22:22   Заявить о нарушении